Pop-up textil / Spider Textil FormTex - ce este si cand sa il alegi?

Probabil ai observat deja folosite la diverse evenimente structurile expoziționale de tip pop-up. Compact și cu un aspect elegant datorită printului pe pânză, pop-up-ul textil FormTex nu mai este de mult o noutate în peisajul expozițional. O bună parte din companiile care în trecut realizau comunicarea la eveniment pe structuri de tip pop-up spider magnetic sau roll-up au ales să migreze către acest tip de sistem.

Ce este el și de ce ai alege acest tip de produs afli în rândurile de mai jos.

Un pop-up textil FormTex are câteva părți componente: o structură internă din aluminiu, un print textil elastic și o geantă de transport.

Structura din aluminiu a pop-up-ului textil  este modulară – deosebit de ușoară și facil de transportat. Barele sunt prevăzute cu elastic sau numere pentru a identifica care este poziția fiecărui element în procesul de montaj. În general mufarea tuturor elementelor necesare pentru a realiza un spider textil uzual durează aproximativ 3 minute de către cineva care face asta pentru prima dată.

Husa textilă imprimată este realizată dintr-un material ușor elastic și dens care permite ca printul întins să aibă un aspect elegant și cât mai opac. Fiind vorba de un material țesut, opacitatea lui nu va fi însă de 100%, similar cu cea de la un pop-up spider magnetic – acesta fiind și unul din dezavantajele acestui tip de produs. De cele mai multe ori însă aspectul general al printului unui pop-up textil este unul net superior unui pop-up magnetic. O altă diferență între printul pe textil al unui pop-up și cel PVC prevăzut cu bande magnetice este că printul textil se poate murdări. Acesta se poate spăla însă la o mașină de spălat normală la temperatura de 30 grade.

Pentru majoritatea pereților și a altor produse de tip pop-up textil husa se închide printr-un fermoar special conceput. Acesta asigură o întindere bună a printului pe sistem astfel încât să nu se vadă eventualele cute apărute în material la depozitare sau transport.

Fiecare produs de tip pop-up textil beneficiază de o geantă de transport individuală care protejează sistemul expozițional la depozitare și transport.

Firma noastră comercializează atât pop-up spider magnetic precum și pop-up textil însa am observat și încurajat migrarea clienților către produsul cu print pe pânză datorită numeroaselor avantaje pe care le prezintă. Cele mai importante două ar fi – greutatea și volumul deosebit de scăzute pe care le are pop-up-ul textil comparat cu un pop-up magnetic. În al doilea rând ar fi estetica generală a produsului care este net superioară unui pop-up magnetic. De asemenea datorită conceptului mult mai simplu a produsului și volumului mare de pop-up-uri textile pe care le realizăm am reușit să oferim un preț mult mai competitiv pentru acest tip de produs.

Dacă dorești să vezi cu ochii tăi diferența între cele două tipuri de produse te așteptăm oricând la noi la showroom unde ne putem cunoaște și bea o cafea bună.

Comentarii

Articole similare