De ce sa alegi un popup textil?

Articolele promotionale sunt extrem de importante pentru prezenta ta pe piata, fie ca vorbim de targuri sau expozitii, sau chiar pentru imbunatatirea spatiului tau de lucru pentru intampinarea clientilor si potentialilor clienti. Targul este locul ideal unde iti poti promova gama de produse si totodata platforma perfecta prin care iti poti atrage noi parteneri de afaceri, iti poti lansa si noile aparitii din domeniul in care activezi si, de ce nu, poti afla si ce ofera concurentii tai.

Pentru a avea succes in urma prezentarii la un targ trebuie desigur, ca acesta sa fie cel potrivit. In urma unor studii s-a demonstrat  ca bugetul alocat de catre companii marketingului este de aproximativ 40%, fapt din care reiese clar importanta pe care o are o buna strategie in acest sens.

Standul pe care il vei realiza, te va reprezenta si va fi ca un fel de carte de vizita a companiei tale.

In functie de spatiul pe care il aveti disponibil, veti alege cate elemente vor alcatui standul si implicit asezarea acestora in vederea compartimentarii. Un sistem expozitional de nelipsit din standul tau este un perete de tip popup spider. Exista doua variante: un popup clasic si sistemul expozitional cu print pe textil sau popup-ul textil.

Din experienta proprie, va spunem ca sistemele clasice sunt ceva mai greu de manevrat, de montat, de depozitat si de refolosit. Dar reprezinta totusi o varianta de prezentare, mai ales atunci cand aveti deja sistemul si doriti inlocuirea printului.

Avand o experienta indelungata in producerea si punerea pe piata pentru ambele tipuri de produse va recomandam cu incredere pop-up textil. Acesta este o structura din aluminiu, formata din bare care se imbina printr-un simplu click, formand astfel sistemul, care ulterior va fi imbracat cu husa printata pe material textil, usor elastic si care se va mula perfect pe structura metalica, avand astfel un impact vizual, foarte placut si foarte puternic.

De ce sa alegi pop up textil?

  • USOR DE FOLOSIT – instalarea si demontajul unui pop-up spider textil sunt rapide si deosebit de facile: se realizeaza fara scule doar prin urmarirea a cativa pasi simpli
  • CALITATE RIDICATA – pop-up spider FormTex este un sistem de expunere inovativ format din structura interna din aluminiu imbracat in material textil imprimat la rezolutie inalta
  • USOR SI COMPACT – un sistem popup textil curb de 3 m cantareste doar 9kg si are urmatoarele dimensiuni atunci cand este impachetat 27 x 27 x 74 cm
  • MODULAR SI REUTILIZABIL – poti refolosi sistemul de expunere de cate ori doresti, inclusiv in cobinatie cu alte produse FormTex. Printul textil este lavabil in masina de spalat.
  • FARA GRIJI – cumparand un popup spider FormTex beneficiezi de garantie 2 ani. In cazul in care identifici defect de fabricatie noi il vom remedia imediat

Comentarii