Perete modular gata in 5 minute Structura modulara din aluminiu ce se formeaza conectand tevile printr-un simplu click conform numerelor de pe acestea (precum un joc de puzzle) PERETI CLICK
Montaj facil și rapid Structura este imbracata intr-un textil expandabil imprimat care se muleaza perfect indiferent de forma acestuia.Inchiderea fermoarului finalizeaza operatiunea de montaj a sistemului de expunere. FORME VARIATE
Accesorii complexe O multitudine de forme și accesorii pentru nevoi complexe: suport TV, rafturi, spoturi luminoase, standuri brosuri. ACCESORII CLICK
Ușor si compact Special concepute pentru transport si depozitare facile. DESKURI CLICK
</div >
30% mai ieftine
decat Sistemele
expozitionale clasice
De 3x mai usor
decat un PopUp Spider cu
aceeasi suprafata de expunere
Montaj rapid si usor
fara sa fie necesara
experienta prealabila.

Cum producem sistemele de
expunere FormTex Click?Utilizarea sistemelor Click este variata – de la sedii de firma, photo wall, standuri pentru conferinta si pana la crearea de standuri expozitionale. Fiind modular el se poate folosi intr-o multitudine de combinatii si variante.

De la idee la sistemul tau de expunere in 4 pasi simpli.

ALEGERE PACHET

Discutam impreuna si analizand nevoile tale iti propunem un pachet de sisteme expozitionale care ti se potriveste. Primesti o oferta si machete container pentru realizarea graficii pentru aceste sisteme.

IMPRIMARE

Am ales cel mai bun material textil pentru sistemele de expunere Click. Folosim tehnologii ecologice de imprimare. Printul este rezistent la foc si se poate spala la o masina de spalat obisnuita.

FINISARE

Urmeza taierea si coaserea pe conturul specific fiecarui tip de sistem de expunere. Suntem atenti la cele mai mici detalii – de la culoarea atei pe care o folosim pana la dimensionarea fermoarului.

VERIFICARE SI LIVRARE

Ne asiguram ca fiecare sistem expozitional atinge standardul de calitate impus. Verificam calitatea printului si a finisarilor. Expediem sistemele tale expozitionale acolo unde ai nevoie si mai ales cand ai nevoie.