About RO

Povestea FormTex

Povestea FormTex începe in anul 2013. Din experiența acumulata pana la acel punct apare compania ADPRO Team – care are ca obiectiv producerea de print indoor și de sisteme expoziționale portabile.

Dupa primii ani in care am produs un număr mare de roll-up-uri si pop-up-uri si zeci de mii de metri pătrați de autocolant, in 2016 am decis sa investim intr-o noua direcție – imprimare textila de format mare. Fiind printre primii in aceasta nisa am deschis o noua gama de produse – sisteme expozitionale cu print pe textil.

Investitia in capacitatea de imprimare a venit la pachet cu achizitia de utilaje de finisare (masini de cusut, de taiat si de lipit). Acordand o mare atentie detaliilor si alegand solutii constructive de o calitate inalta apare nevoia de a face ca produsele noastre sa poata fi recunoscute. In acest moment apare FormTex – sub umbrela acestui nume am hotarat sa oferim clientilor produse care sa intruneasca atribute specifice: sisteme portabile de afisaj – usor de achizitionat si folosit.

Intre timp capabilitățile firmei se extind si cuprind zona de import si distribuție. De asemenea integram noi abilitați de prelucrare mecanica (aluminiu, plastic) precum si abilitati digitale – simulari si randari 3D(necesare pentru produsele noi si proiectele clientilor), marketing (necesare pentru a ajunge la clientii care au nevoie de produsele noastre).

Investiile ne ajuta sa ajungem cu produsele noastre si pe pietele internationale – avand clienti din toata Europa si reprezentanti permanenti in Olanda, Bulgaria si Ungaria.