Standuri Expoziționale: Greșeli pe care le Poți Evita

Expozițiile sunt o modalitate fantastică de a genera clienți noi, parteneri de afaceri, dar si pentru a vedea competiția pentru bunurile, serviciile și brandul tău. Pentru a preveni pierderea timpului, a banilor sau a reputației, acestea trebuie, de asemenea, să fie planificate, pregătite și realizate cu atenție. În această postare, vom vorbi despre unele dintre cele mai tipice erori ale expozițiilor comerciale și despre cum să le evităm.

Nu targetezi audiența potrivită

Participarea la o expoziție comercială poate fi o modalitate grozavă de a contacta o gamă largă de persoane, dar este esențial să te asiguri că te concentrezi pe clienții potriviți. Ar trebui să faci cercetări preliminare asupra târgului pentru a determina participanții, expozanții, sponsorii și organizatorii pentru a preveni pierderea timpului și a banilor pe clienți potențiali necalificați. Definește profilul tău ideal de client, înțelegând nevoile, obiectivele, dificultățile și preferințele acestora.

Standul Expozițional nu are un Design Potrivit

Asigură-te că standul tău expozițional este atrăgător, cu aspect profesional, dar și primitor atunci când planifici designul pentru un târg comercial. Un stand prost proiectat ar putea afecta reputația brandului tău și ar putea respinge clienții. Ar trebui să vă pregătiți aspectul și designul standului în avans, ținând cont de obiectivele, bugetul, spațiul disponibil și piața țintă. În plus, asigurați-vă că toate materialele și afișajele standului au mărci, culori, logo-uri și sloganuri distincte.

Lipsa Promovării Înaintea Târgului

Promovarea înainte de târg este necesară dacă dorești să ieși în evidență din mulțime la o expoziție comercială aglomerată și să creezi entuziasm. Folosește-te de site-ul web, rețelele sociale, e-mailul și comunicatele de presă pentru a informa oamenii că participi la expoziție. Oferind stimulente precum o consultație gratuită, un eșantion de produs sau o participare la o tombolă, poți atrage atât consumatorii actuali, cât și pe cei viitori să vă viziteze standul. Construirea de legături și colaborări prin crearea de rețele cu alți expozanți, sponsori și organizatori te poate ajuta atât în timpul, cât și după expoziția comercială.

Lipsa instruirii staff-ului

Asigurați-vă că echipa ta este îmbrăcată profesional, bine pregătită și motivată, deoarece îți va reprezenta firma în timpul evenimentului comercial. Neglijarea instruirii poate duce la pierderi de șanse, relații necorespunzătoare cu clienții și recenzii nefavorabile. Alege cu înțelepciune angajații care sunt informați despre bunurile sau serviciile tale și entuziasmați de ele pentru a evita acest lucru. Oferă-le un scenariu sau o foaie tip template pe care să le folosească atunci când îți prezintă propunerea de valoare, rezolvă obiecțiile și răspund la întrebările tipice.

Targetarea audienței nepotrivite

Participarea la o expoziție comercială poate fi o oportunitate grozavă de a intra în legătură cu o gamă largă de clienți potențiali, dar este esențial să vă asigurați că vă concentrați pe grupul demografic corect. Identificarea în avans a participanților, expozanților, sponsorilor și organizatorilor expoziției vă poate ajuta să evitați să cheltuiți timp și bani pe clienți potențiali necalificați. Definiți caracteristicile clientului dvs. ideal prin înțelegerea nevoilor, obiectivelor, dificultăților și preferințelor acestuia.


Comentarii

Articole similare