Scaun Portabil Flux

108,90 EUR + TVA
  • Super plat
  • Robust - poate sustine maxim 160 kg.
  • 100% Reciclabil
  • Usor de transportat si montat

Descriere

CALITATE RIDICATA

Flux are tot ce ți-ai putea dori de la o gamă de mobilier; design de calitate, asamblare simplă, eco-friendly, prețuri competitive și posibilitate de personalizare. Oricare ar fi cerințele dvs., suntem siguri că veți găsi soluția dvs. perfectă cu gama Flux.

No Tools_mic

USOR DE FOLOSIT

Scaunul Flux poate fi configurat în câteva secunde și ambalat plat în portbagajul unei mașini. Este suficient de ușor pentru a fi transportat de o singură persoană și suficient de rezistent pentru a-ti menține greutatea.

feather@2x

USOR SI COMPACT

Produsul cantareste doar 5 kg si are urmatoarele dimensiuni atunci cand este asamblat 660 x 840 mm (l x h ), iar impachetat doar 850 x 770 x 15 mm. Este realizat dintr-o foaie de polipropilena durabila; poate sustine maxim 160 kg.

rec. icon

100% RECICLABIL

Poti refolosi scaunul de cate ori doresti, inclusiv in combinatie cu alte produse. Materialul este, de asemenea, ecologic, deoarece este  o polipropilena 100% reciclabila.

design icon

PERSONALIZARE

Fie că aveți nevoie de scaune, mese, scaune bar, nu a fost niciodată mai ușor să vă aduceți propriul mobilier într-o expoziție.Se pot personaliza cu husa textila sau cu autocolant PVCScaun Portabil Flux

Informatii suplimentare

Categorii
Greutate
5 kg
Dimensiuni Sistem
66 × 67 × 84 cm
Dimensiuni pachet
85 x 77 x 2 cm (L x H x l)
Pachetul contine
Scaun pliat Flux culoare alb

Instructiuni montaj

Produse recomandate