Profesionalism si preturi competitive

Lucrezi in domeniul productiei publicitare sau al organizarii de evenimente? Poti deveni partener FormTex pentru a benefia de o colaborare fara batai de cap si cu valoare adauga mare.

FormTex este un produs expozitional portabil care revolutioneaza piata de productie publicitara. Avantajele de a uitiliza aceste sisteme sunt : montaj simplu si rapid, greutatea si volumul pachetului foarte mici, varietate de forme, pret scazut fata de alternative (pop-up spider).

Mai multe detalii despre gama FormTex poti gasi in pagina Despre

SPRE FORMULAR

Motive sa lucrezi cu noi

Pretul scazut
Suntem parteneri nu concurenta. Fata de preturile de lista oferim discounturi substantiale pentru revanzatori.
Productie interna
Avand toti pasii productiei asigurati intern putem sa controlam termenele de livrare precum si nivelul calitatii.
Standarde de calitate
Procesul de productie urmareste pasi clari pentru a ne asigura ca primesti mereu calitatea la care te astepti.

Flux de productie controlat

De la idee la produs in 4 pasi simpli

alegere pachet

Alegere pachet

Discutam impreuna si analizand nevoile tale iti propunem un pachet care ti se potriveste, primesti pret si machete container pentru realizarea graficii.
alegere pachet

Imprimare

Folosim tehnologii ecologice de imprimare care nu polueaza mediul si asigura cea mai buna calitatea a printului. Materialul folosit este special conceput pentru aceasta – are elasticitatea potrivita si este ignifugat. Printul se poate spala la o masina de spalat obisnuita.
alegere pachet

Finisare

Dupa imprimare printul este taiat la cald pentru a elimina riscul desirarii materialului. Urmeza apoi coaserea cu atentie a materialului pe conturul specific fiecarui tip de produs.
alegere pachet

Livrare

Testam fiecare produs pentru a ne asigura ca totul este in regula. Verificam calitatea printului si a finisarilor. Ulterior expediem produsele tale acolo unde ai nevoie si tot timpul cand ai nevoie.

Introdu datele de contact pentru a primi lista de preturi dedicata revanzatorilor