intro-spider-ro

Descopera Noul Pop Up Textil FormTex!

Sistemul de expunere portabil, compact si usor care a revolutionat industria.
Variante si preturi

De ce FormTex Click?

Pop Up-ul textil FormTex Click este dedicat clientilor care isi doresc o solutie de expunere modulara, cu instalare usoara, cu impact mare catre trecatori, cu forme variate si cu pret scazut. Cine nu isi doreste asa ceva?

Sistemele de tip Spider Textil FormTex sunt folosite cu succes in campaniile lor de:

Productii recente

Ti-am starnit curiozitatea? Iata diferentele intre un pop-up spider magnetic si produsele FormTex

Pret recomandat Pop Up Spider 399EUR

Pret recomandat Pop Up Textil Formtex 299EUR

Greutate PopUp Spider* 24KG

Greutate Pop Up Textil Formtex 9KG

Volum PopUp Spider in geanta 0.18 m3

Volum Pop Up Textil Formtex in geanta 0.06m3

Variatie Forme Pop Up Spider 3

Variatie forme Pop Up Textil Formtex 11 si creste

Timp montaj Pop Up Spider 14min

Timp montaj Pop Up Textil Formtex 5 min

description-ro

Pop Up Spider-ul uzual este un produs folosit in trecut de clienti pentru promovare la evenimente, in locatii de retail si in targuri si expozitii.

Problema cu un sistem de tip Pop Up Display clasic este faptul ca este greu de carat si dificil de instalat. Benzile magnetice ale acestui tip de popup pot sa alunece de pe barele pe care sunt prinse compromitand estetica mesajului.

Pentru a depasi toate aceste dificultati am creat noul Pop Up Textil FormTex. Acest tip de sistem expozitional este facil de transportat si depozitat iar odata instalat nu apare riscul ca printul sa isi piarda estetica.

Cum se monteaza un Pop-up Textil FormTex:

Se formeaza structura interioara din aluminiu a sistemului expozitional prin imbinarea elementelor conform cu numerotarea lor.
Se imbraca scheletul interior cu printul textil care se va intinde bine.
Se Inchide fermoarul / Pop-Up Spiderul FormTex este gata!

Pasii de productie pentru un Pop-up Spider FormTex:

accordion-ro

Pop Up Textil FormTex este un pachet complet si compact care contine tot ce ai nevoie pentru instalare. Cadrul interior de aluminiu se formeaza usor conectand elementele cu un simplu clic. Acesta este imbracat apoi in printul textil elastic care se inchide cu fermuar. Montajul dureaza pana la 5 minute si nu necesita unelte

Producem si comercializam o gama variata de produse tip Pop Up Textil. Avantajele produselor noastre sunt: structura solida pentru o folosinta indelungata, imprimare si finisari perfecte pentru o imagine buna si de durata, design ingenios pentru un pachet compact si portabil. GARANTIA DE 2 ANI – iti ofera siguranta ca vei fi multumit cu alegerea ta.

Procesam profesionist fiecare comanda de Pop Up Textil intr-un flux controlat. Termenul uzual de livrare este de 2 zile de la comanda. Pe parcursul productiei am standardizat pasi clari de verificare a calitatii pentru a avea rezultate excelente de fiecare data.