Cum sa Generezi cat mai multe Vanzari

Cum aduc mai multe vanzari? Este o întrebare frecventă în rândul agentilor de vanzari. Ce trebuie să fac pentru a aduce cat mai multe leaduri? Trebuie să închid mai multe oferte! Nu aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări? Cum ne putem crește vânzările? În continuare vreau să îți prezint câteva idei și sugestii care sper să îți fie de folos.

Răspunde la întrebări cu o întrebare

Numeroase întrebări primesc agenții de vânzări. Cei „de modă veche”, convenționali, răspund de obicei la aceste întrebări cu un fel de afirmație, cum ar fi: „Ei bine, aceasta este o întrebare fantastică! Permiteți-mi să explic acum de ce suntem cei mai buni din acest domeniu.
Cu toate acestea, un agent de vânzări profesionist, modern încearcă să înțeleagă motivația din spatele interogării inițiale a clientului potențial. Evitarea nu este subiectul principal aici. Pur și simplu înseamnă să descoperi ce contează cel mai mult pentru client. În loc să răspunzi rapid la întrebările acestuia, ia-ți timp și află de ce întrebările lor sunt importante pentru ei în primul rând.

De exemplu, dacă un potențial client întreabă: „Puteți oferi servicii suplimentare pe lângă ceea ce mi-ați prezentat?” Majoritatea vânzătorilor vor răspunde: „Bineînțeles! În comparație cu competitorii noștri, putem oferi un număr de servicii și mai mare! Permiteți-mi să vă explic cum. Totuși, de ce potențialul client a formulat această întrebare în primul rând? Gândește-te să răspunzi spunând ceva de genul „Aceasta este o întrebare foarte bună. Îmi puteți spune ce v-a determinat să puneți această întrebare în primul rând?

Concentrează-te pe alte lucruri în afară de vânzare

Unul dintre cele mai importante momente ale mele în vânzări a fost când mi-am dat seama ce fac. Când am început să vând, la fel ca mulți alții, am fost îngrijorat de strategiile pe care ar trebui să le folosesc pentru a încheia tranzacția. Ce ar trebui să spun pentru a încheia conversația noastră cu o vânzare? Ar trebui să pun contractul pe masă ca o mișcare de început? Ar trebui să fac o prezentare directă pentru vânzare? Nu am înțeles încă cât de relativ nesemnificative au fost acțiunile mele la închiderea vânzării. Ceea ce am făcut până la final a fost ceea ce a contat cu adevărat.

Dacă contactul de vânzări începe solid, vei oferi valoare în avans și vei dovedi că ești singurul care înțelege cu adevărat dificultățile cu care se confruntă prospectul. Din această cauză, potențialul client este predispus să creadă că „Acesta este cineva de la care vreau să cumpăr”.

Prin urmare, indiferent de ceea ce făceai la sfârșitul interacțiunii, ceea ce contează cel mai mult este ceea ce ai făcut la început. Închiderea nu va necesita strategii elaborate din partea ta dacă ați avut toate acele elemente esențiale în fața locului pentru a stârni interesul prospectului de a cumpăra de la tine.

Nu te concentra asupra vânzării dacă dorești cu adevărat să descoperi cum să închizi vânzarea în mod constant. În schimb, pentru a-ți crește șansele de succes, concentrează-ți eforturile și strategia asupra a ceea ce se va întâmpla înainte de închidere.

Community Verified icon

Comentarii

Articole similare