Închiriere standuri expoziționale sau achiziție?

Una din cele mai frecvente întrebări pe care participanții la târguri le au este care sunt avantajele și dezavantajele de a închiria sau de a cumpăra un stand expozițional modular.

După ce am lucrat cu câteva sute de clienți și am realizat mii de sisteme expoziționale pot să vă spun care este întelegerea pe care noi o avem asupra acestui aspect.

În primul rând – înainte de a da un răspuns ar trebui văzut în ce categorie de clienți te încadrezi. În cazul în care reprezinți o companie mare, care are de investit un buget de peste 10.000EUR pentru realizarea unui stand expozițional probabil că dispui de resurse suficiente astfel încât să nu dorești economii din reutilizarea unui stand sau din instalarea lui în regie proprie.

În ce privește companiile care doresc să facă economii atunci când participă la o expoziție vom detalia mai jos care sunt diferențele între cele două opțiuni în ce privește un stand expozițional.

Avantajele de a cumpăra un stand expozițional modular țin de abilitatea de reutiliza acest produs la alte evenimente. De asemenea, vei putea să folosești unele elemente din stand ca element de branding în sediul propriu sau la diverse conferințe și prezentări unde sunteți parteneri. Astfel veți avea oricând gata pregătite elemente de branding utile în expunerea brandului vostru.

 

Beneficiile închirierii unui stand expo sunt faptul că nu va trebui să vă bateți capul cu depozitarea. Însă standurile FormTex sunt special concepute pentru a fi ușor de transportat și depozitat. Produsele intră în genti special create pentru a fi compacte, ele reușind să ofere o economie semnificativă de spațiu. Costul participării la prima expoziție este de asemenea un avantaj dacă te gândești să închiriezi un stand – însă dacă te gândești să folosești această opțiune cu mai multe ocazii cu siguranță costul total va fi unul mult mai mare decât dacă vei avea propriul stand.

Dacă vei dori să obții cel mai bun cost pentru a avea un stand impresionant, vei putea să realizezi chiar tu montajul acestuia. Standurile expoziționale FormTex sunt special concepute pentru a facilita acest lucru – acest lucru va dura (în funcție de complexitatea standului) între 30 min și 3 ore. Similar cu mobila de la IKEA – numai că mult mai ușor de realizat.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii legate de variantele pe care poți merge în privința următorului tău stand expozițional te invit să ne trimiți câteva detalii pe adresa noastră de contact și unul din colegii noștri îți va oferi consultanță pentru o alegere inspirată.

Comentarii