Târgurile expoziționale sunt precum interviurile de angajare

Expozițiile sau târgurile expoziționale sunt similare cu primele întâlniri sau interviurile de angajare. În acest articol îți prezentăm câteva sfaturi pentru expozanți pentru o participare mai eficientă la acestea.

Expozițiile și expozițiile comerciale sunt similare cu primele întâlniri și interviuri. Devi acea persoană anxioasă atunci când ai un stand expozițional și, pentru a înrăutăți lucrurile, ești agentul de vânzări sau reprezentantul companiei pe toată durata evenimentului. Această întâlnire poate fi copleșitoare și plină de nervi, în special pentru angajații și expozanții care sunt noi. Chiar dacă ești bine pregătit, ai la dispoziție doar o scurtă perioadă de timp pentru a crea cea mai mare impresie posibilă într-o atmosferă aglomerată, zgomotoasă și chiar lângă concurenți. Sunt prea multe necunoscute, de aceea trebuie să te gândești repede.

Agenții de vânzări care excelează în sarcinile lor obișnuite ar putea să nu fie cei mai potriviti pentru a fi prezenți la o expoziție.

Nu toată lumea are rezistența, abilitățile de improvizație sau conștientizarea de sine necesare pentru a-și intensifica jocul atunci când contează cel mai mult. Ideea că prima impresie contează pur și simplu nu este înțeleasă de anumiți expozanți și personal.

Cu toate acestea, majoritatea expozanților speră să lase o primă impresie bună. La urma urmei, expozanții călătoresc la târguri comerciale pentru a crea o rețea, pentru a crea primele impresii pozitive și pentru a face relații solide pentru a-și continua discuțiile după eveniment.

The good

Puțin peste 40% dintre expozanți fac eforturi pentru a se asigura că prima lor întâlnire nu este ultima. Au depus atenție și efort pentru a face standul lor de expoziție atractiv și imaginativ. Cineva a făcut efortul pentru a se asigura că opera de artă este eficientă și adecvată pentru publicul vizat. Membrii echipei sunt bine îngrijiți, competenți și pregătiți cu strategia lor. Niciun membru al echipei nu se adună într-un colț al standului cu căni de cafea goale, nu se rostesc glume grosolane, iar oamenii sunt fresh și pregătiți.

The bad

După aceea, ai restul de 60%. De unde să începem? Adesea, standul lor expozițional este unul foarte mic, cu un singur afiș printat și lipit de el, grafică care se desprinde și ceva artă neinspirată. Angajații evită contactul vizual ca și cum viața lor ar depinde de asta, sau ar putea împinge materiale publicitare pe care nu le-ai dorit niciodată în mâinile tale. Nimeni nu s-a obosit să planifice strategii de marketing, proiecte creative sau tehnici de generare de lead-uri. Practic, este un strigăt de „nu îmi pasă”. Dacă acesta a fost interviul de angajare, tocmai au pierdut job-ul.

Participarea la expoziții este o afacere costisitoare, dar costul real al standurilor de expoziție și al standurilor de expoziție este cea mai puțin costisitoare investiție dacă planificați din timp și eficient. Planificarea este esențială.

Community Verified icon

The ugly

Personalul este primul grup menționat. Aș putea continua și mai departe despre comportamentul necorespunzător al angajaților, inclusiv limbajul urât, guma de mestecat, discuțiile pe telefoane mobile și, cel mai recent, privirea ațintită spre smartphone-urile lor. Este crucial să te folosești de personalul corect. Trebuie să găsești oamenii care își doresc să lucreze în client service, cărora le pasă de performanța companiei, sunt informați și și-au dorit să participe la expoziție.


Community Verified icon

				

Comentarii