Designul Grafic și sistemele expoziționale

Dacă ai decis să participi la un târg expozițional, folosirea sistemelor expoziționale, precum pop up textil sau steag textil, sunt esentiale. Designul grafic al acestor sisteme este, de asemenea, foarte important. În continuare, îți prezint 5 aspecte pe care sa le iei in considerare atunci cand creezi sau lucrezi cu un designer pentru graficile materialelor tale publicitare. Creează un flux.

1. Creează un flux

Uneori, clienții au un milion de idei în toate direcțiile diferite. Doar pentru că spațiul tău are patru suprafețe grafice diferite, asta nu înseamnă că ar trebui să le tfolosești ca atare. Asigură-te că grafica spune o poveste coerentă. Dacă clientul tău dorește ca fiecare dintre cele patru produse ale sale să fie prezentate, câte unul pe fiecare panou, este în regulă. Găsește o modalitate de a le lega împreună. Asigură-te că schema de culori și designul, precum și tău funcționează împreună. Nu reinventa roata cu fiecare sistem expo. Vrei ca designul general să funcționeze împreună — nu să inducă lumea în eroare.

2. Culorile sunt prietenii tău sau inamicii tăi.

Urmărește mostrele Pantone specifice atunci când potrivirea culorilor este esențială. Acest lucru este posibil doar în momentul în care lucrezi cu un profesionist. Târgurile expoziționale sunt renumite pentru că sunt proiecte cu deadline-uri foarte scurte. Nimeni nu vrea ca grafica să fie trimisă direct către print doar pentru a afla că frumosul galben muștar la care se așteptau este imprimat în piersiciu sau verde mazăre.

3. Nu umple grafica de fonturi

Promit că unul sau două fonturi vor fi suficiente. Trei fonturi deja ar fi prea mult. Lizibilitatea este importantă pentru orice design grafic, dar mai ales pentru grafica care este văzută de la distanță. Căută să ai un banner curat, ușor de citit și apoi, dacă dorești un pic mai multa vizibilitate, adăugă un font care este mai unic, dar nu îl folosi prea mult. Și te rog, te rog; nu utiliza un font cursiv sau scris de mână cu majuscule.

4. Scara este totul

Ai posibilitatea de a crea grafici care sunt mai mari ca dimensiune. Trăiește momentul! Riscă. Nu îți pierde timpul creând grafici de 20 de cm care sunt menite să fie vizualizate doar de la doi metri distanță. Gândește-te la ceea ce dorești să vadă oamenii din celelalte colțuri ale expoziției. Arată-le ceva care îi face să vrea să îți viziteze standul.

5. Încearcă să nu pierzi timpul

Dacă clientul tău vrea să facă ceva cu adevărat prost și l-ai sfătuit cu tact de ce nu ar trebui, atunci lasă-l să facă asta. Ei vor învăța. Ei pot doar să-și lovească degetul mare de atâtea ori cu un ciocan înainte de a descoperi în cele din urmă cum să lovească în cui. Vor învăța în timp să aleagă o grafică corectă. În plus, gusturile se schimbă în timpș și nu pot fi modificate peste noapte.

Comentarii