4 Sfaturi Pentru a Avea un Stand Expo Uimitor

Nu e ușor să te faci remarcat în cadrul unui târg expozițional. De obicei jucătorii mari din piață reușesc să acapareze atenția tuturor vizitatorilor cu standuri expozitionale uriașe. Dar asta nu înseamnă că standul tău nu poate ieși în evidență. Cu ajutor a câtorva trucuri destul de simplu de pus în aplicare, vei putea avea parte de succesul mult așteptat.

1. Păstrează mesajele cheie mari, scurte și poziționează-le la înălțime

Asigură-te că toate mesajele cheie ale business-ului tău sunt ușor de vizualizat, plasându-le mai sus de 1 până la 1.5 metri. Promovează logo-ul companiei tale în diferite zone ale standului pentru a-ți consolida marca. Păstrează mesajul simplu și redus la câteva titluri de impact, tipărite în fonturi mari și lizibile, astfel încât să fie ușor de vizualizat de la distanță.

2. Asigură formatarea și rezoluția corespunzătoare a imaginilor

Deși toate modelele mai noi de telefoane pot face fotografii decente și un filtru de vignetă de pe Instagram oferă fotografiilor de pe telefonul mobil un plus de valoare, afișajele din cadrul târgurilor expoziționale necesită imagini de înaltă rezoluție și grafică formatată corespunzător. În caz contrar, riști să ai elemente pixelate, neclare sau întinse pe materialele tale imprimate. Angajează un designer profesionist pentru a crea materialele brandului tău, în conformitate cu fișa de specificații de la furnizor înainte de a merge la tipărire.

3. Înțelege grafica „imobiliară”

Există anumite zone din standul tău care sunt vizual mai importante decât altele. De exemplu, peretele din spate este punctul focal pentru majoritatea cabinelor mici sau mijlocii. Ar trebui să afișezi acolo cele mai important elemente de design, mesajul și logo-ul companiei. Standurile mai mari conțin de obicei mai multe puncte focale și pot avea chiar și doi pereți în spate. Această zonă va fi întotdeauna centrală pentru imobilul grafic al standului tău și trebuie să conțină cele mai importante informații despre brandul tău.

4. Nu renunța la spațiul negativ

Deși nu dorești ca standul tău să aibă puține elemente, și să fie mai degrabă gol, trebuie să conștientizezi beneficiile în a lăsa un spațiu liber în cadrul standului. Nu-l împacheta cu mobilier greoi și inventar voluminos, păstrează-l curat și primitor. Când ai acest spațiu suplimentar, te poți asigura că clientul va rămâne confortabil atunci când vorbește cu reprezentanții companiei tale. De asemenea, spațiul negativ ar trebui să fie prezent în grafica ta. Regula generală pentru designul grafic este că acestea ar trebui să conțină 40% spațiu gol. Acest lucru ajută să te asiguri de faptul că nu va depăși mesajul sau nu îți „îngroapă” logo-ul în prea multe imagini. Amintește-ți, ai o singură șansă pentru a face o primă impresie bună. Nu aglomera prea mult standul expo cu informații care nu sunt absolut necesare.

Cu atât de multe opțiuni de design, de standuri, sunt multe de luat în considerare atunci când proiectezi standul de expoziție. Pentru a face o impresie de durată vizitatorilor tăi, încearcă să pui în aplicare sfaturile menționate mai sus. Împreună ne putem asigura ca vei face o primă impresie excelentă în fața potențialilor tăi clienți.

Comentarii